Sayfalar

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Korkma Bak !!! Bir Şey Olmayacak :) ( Azrail Karikatürleri ) :) :)

Merhaba Sevgili Korku Severler ,
Sizi Umarım Hayal Kırıklığına uğratmamışımdır çünkü bu Yazı pek " Ay Bu Gece uyurken kesin Rüyama C..nler Girecek " Türde Bir yazı değil , Gülmek Ve eğlenmelik bir yazı .
O zaman Hadi bakalim Korku Severler Birlikte Eğlenelim , Gülelim .. :) Karşınızda Komik Ve KORKUNÇ Azrail karikatürleri !!!!


























Korku Habercisinden :)



26 Temmuz 2011 Salı

ÇıĞLıK ( 2.KiTaP )

SeLaM KoRkU SeVeRLer ,
Size Hemen Daha Yeni Çıkmış olan bir kitap serisinin  ve Çok satanlar Listesinde Yerini Alan ÇıĞLık Adındaki 2.Kitabı Sunacağım . Ben Beğendim Zaten beğenmesen Siteye Güzel Kitap Diye Koymam :) Neyse Kısaca Size İyi Okumalar , Umarım Sizde Benim kadar bu kitabı beğenirsiniz . Korku Habercisi Söylemedi demeyin :) Haahahahah :)



Arka Kapak

OKURLARI TUTSAK EDEN BÜYÜK HEYECAN VE KEYİFLE OKUNAN FISILTI 2.KİTABI ÇIĞLIK'LA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR…
Nora Grey'in hayatı mükemmellikten hâlâ çok uzaktadır. Hayatına kastedilmiş olması hoş bir deneyim olmasa da en azından bu durumun içinden bir koruyucu melek sahibi olarak çıkmıştır. Gizemli, çekici ve muhteşem bir koruyucu melek. Ama Nora'nın hayatındaki yerine rağmen, Patch'in hareketleri kesinlikle meleksi değildir. Hatta her zamankinden daha anlaşılmaz görünmektedir;
tabii bu mümkünse.


Hayatındaki gerçeklerin ne olduğunu umutsuzca öğrenmek isteyen Nora, cevaplara ulaşabilmek için kendisini giderek tehlikeli hale gelen durumların içerisine sokar. Ama belki de bazı şeyler olduğu gibi bırakılmalıdır, zira gerçek, güven duyduğu her şeyi ve herkesi yok edebilir.


"Yılın en ateşli serisi."

-SUGAR MAGAZINE

"Sürükleyici, heyecan verici bir kitap. Doğaüstü aşk hikâyelerinin hayranlarını kendine tutsak edecek."
-PUBLISHERS WEEKLY

Yazar:Becca Fitzpatrick
Çevirmen:Sevinç Tezcan Yanar
Sayfa Sayısı: 408
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus


( Alıntıdır )

Dadanmış Sesin Laneti

Selam Sevgili Korku Severler ,
Sizenle bir siteden bulduğum Hikayeyi paylaşmak istiyorum . Umarım Tüyleriniz Ürperir :) Hahahaha . Neyse Kısaca İyi Okumalar . Pardon İyi Korkular Olacaktı . HahaHaha :)

 “Kulaklarından kan püskürüyordu, kafatası kemiğini çatırdayarak genişleten bir tümsek, kalp gibi atarak büyüyordu. Acıdan, kafa derisini soymak istiyordu, tırnaklarıyla başını kazıyor şiddetle çektiği saçları, tutam tutam elinde kalıyordu. Sonunda, kafasını miks masasına vura vura beynini patlattı, kendi acısına kendi son verdi”.
Çok dinlenen bir radyocuydu. Gece yarısından sonra program yapmaya geçen ay dolunay olduğu gece başladı. Paranormal korku hikayelerini mikrofona okuyor, bitiminde canlı yayına dinleyici alıp, fikirlerini soruyordu.
Bir ay sonra bugün, yine karanlık gökyüzünde dolunay parlıyordu. Bu kez kendisine elektronik posta ile ulaştırılmış yazarı belli olmayan bir hayalet hikayesi okudu. Tüyleri diken diken olsa da, korkudan sesi kırılmış ve kısılmış olsa da kelimelerin hakkını vererek hikayeyi bitirdi. Paranormal film müziğini yayına vererek kendine bir kahve almaya koridora çıktı.
Radyonun, stüdyoya giden koridoru kasvetli, dar ve uzundu. Hiç pencere yoktu. Tek bir kapı vardı, o da merdiven boşluğuna açılıyordu. Bu eski binanın çatı katında, gecenin bu vakti bir başınaydı.
Kahve makinası ve su sebili kapının hemen dibindeydi. Tek sorun, bunlara ulaşabilmek için otuz metrelik dar koridoru geçmek zorunda olmasıydı.
Klostrofobisi nedeniyle, onlarca kez kahve almaktan vaz geçmişti! Bu koridor, onu hücrelerine kadar irkiltiyordu. Bu kez okuduğu alışılmadık hayalet hikayesi yüzünden dili damağı kurumuş olmasaydı hiçbir güç gecenin ikisinde onu stüdyodan çıkaramazdı.
Adımlarını sıklaştırdı, koridor her zamankinden daha sessiz geldi kulağına! Duvarlara tutuna tutuna yürüyordu ki birden yüzünü yalayan soğuk bir hava akımı – tiz bir ses çıkararak – hızla dibinden geçti. Tüm bedeni sarsıldı, vücudu buz kesti, bacakları tir tir titremeye başladı.
Olduğu yere yığılacak kadar ürkmesine rağmen kendini toparlayarak koşmaya başladı. Kahveye yaklaştığını gördü en son ve bir güç onu iki metre kadar yükseğe kaldırıp yere fırlattı.
Yüz üstü düştüğü zemin kana bulandı. Eliyle yüzünü yokladı, burnunun kırıldığını fark etti. Çığlık çığlığa bağırmaya başladı ya da bağırdığını zannetti çünkü ağzını yırtılacakmışcasına açıyor ancak ses çıkaramıyordu. Duvarın dibine korkudan büzüştü.
Sanki duvardan çıkan bir çift güçlü el uzun siyah saçlarından şiddetle çekerek kafasını duvara vurmaya başladı. Dışarıdan görünen ise kendi kafasını geriye atarak duvara kendi vurduğuydu.
Saçlarından havaya kaldırıldı, ayakları yerden bir metre yukarıda sallanıyordu. Gözlerini delirir gibi açmış yere bakarken bulunduğu yerden, stüdyonun kapısına doğru fırlatıldı. Bu kez şiddetle sırtının üstüne düştü.
Kulağının dibinde, tiz, tıslayan, ağır ağır konuşan bir ses “geber” diyordu, “hikayemi okudun”. Can havliyle kalkıp, acı içinde kendini stüdyoya attı ve kapısını içerden kilitledi.
Kulaklığını taktı, olan biteni yayında söyleyecek ve yardım isteyecekti. Sesini yayına verdi, ağzını açtı sesi çıkmadı, zorladı, büyük bir gürültüyle kusmaya başladı. Ciğerleri parçalanıyor, ağzından kan dolusu parçalar, irin, kusmuk bir arada dökülüyordu. Çıkan leş kokusuna midesi kalkıyor daha fazla öğürüyordu.
Kulaklarında korkunç bir basınç hissetti, kulaklığı çıkarıp fırlattı.
Kulaklarından kan püskürüyordu, kafatası kemiğini çatırdayarak genişleten bir tümsek, kalp gibi atarak büyüyordu. Acıdan, kafa derisini soymak istiyordu, tırnaklarıyla başını kazıyor şiddetle çektiği saçları tutam tutam elinde kalıyordu. Sonunda, kafasını miks masasına vura vura beynini patlattı, kendi acısına kendi son verdi.
Müzik bitti, miks masasının kanalları açıldı ve aynı tiz ses “lanet olsun hepinize, öleceksiniz” diye tısladı.
Yayın bitti.
O gece, bu programı dinleyen herkes belirlenemeyen nedenlerden ötürü hayatını kaybetti.
Hikayenin gönderildiği email adresi sahte çıktı, radyo programcısının neden öldüğü anlaşılamadı. Radyo başka bir binaya taşındı. Eski bina terkedildi. O gün bugün hiçbir radyoda, gece yarısından sonra korku programı yapılamaz oldu. Dolunay olduğu gecelerde tüm frekansların otuz saniye boyunca kesilmesine ve yayına başka bir sesin girmesine kimse mani olamadı.
Şu sıralar, ismi lazım değil bir korku yazarının program yapmak için kendine radyo aradığı söyleniyor.
İş görüşmelerini dolunay gecelerine denk getirişi ise kafalarda bir soru işareti uyandırıyor.


( Alıntıdır - Korkusitesi.com )

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Lordi - Hard Rock Hallelujah ( HD ) ( Süperrr Bir Şarkı )

Selam Korku Severler ,
Size Daha Yeni Keşfetmiş Olduğum :) Bir şarkıyı sunmaktayım umarım benim kadar size bu şarkıyı çok seversiniz ... İyi Dinlemeler .. :)
Haha Haha ( Dikkat Bu şarkı Bağımlılık Yapar ) :)

                                Lordi - Hard Rock Hallelujah

                        
HD İzlemek İsteyen Korku Severler İçin Link :

http://www.youtube.com/watch?v=TiGnlx435NY

................... İyi Dinlemeler .................

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Ölüm Kursu ( Gitmek İsteyen Var Mı ? )



İntihar oranları çok yüksek olunca çareyi ölüm kurslarına katılmakta buldular.

 


İntihar oranları çok yüksek olunca çareyi ölüm kurslarına katılmakta buldular. Dünyada en yüksek intihar oranlarına sahip ülkelerden biri olan Güney Kore'de, insanlar ürkütücü bir yöntemle ölüme meydan okumayı seçiyor. Şimdiye kadar 70 kadar kişi hayatlarının ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlayabilmek için 'ölüm deneyimi' kursuna katıldı."Katılımcıların hayatının anlamını değiştirmeyi ve onlara kendilerini tanımak için bir şans vermeyi" vaat eden kurs kapsamında katılımcılar bir tabuta da giriyor.
42 yaşındaki iki çocuk annesi Lee Myung-hee, bir tabut içine girmek deneyiminin, ailesini ne kadar sevdiğini, ölüm hakkında düşünmek için çok erken olmadığını anlamasını sağladığını belirtiyor:

"Ölüm gelebilir, yaşa bakmadan... Çevremdeki herkese gelebilir, o yüzden ölümün benimle ilgisi olmadığını düşünmemeliyim. Sonuma sakin bir şekilde hazırlanmak için bence bu iyi bir şans."

Kursları veren Sahmyook Üniversitesi'nden profesör Kang Kyung-ah, intihar oranlarının en yüksek olduğu yaş grupları olan 20'li, 30'lu ve 40'lı yaşlardaki kişilerde başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirtiyor.

İlginç Bir Yeteneği Var ( Oku'da Neymiş Öğren )


     Tony Orrico isimli sanatçı spirografla sanat yapıyor.


Spirografları herkes bilir. Özellikle Mahmutpaşa'da neredeyse her köşede tezgahlarda satılan bu oyuncaklardan çıkmış gibi duran yapılar batı dünyasında her tarafta görülmeye başladı. Bunlar parkları sadece bir biçim ve renkler zenginliğiyle değil aynı zamanda farklı işlevlere de ev sahipliği yapıyor.
Tony Orrico ise bunu vücuduyla yapıyor. Bir spirograf yardımı almadan kendi vücudunun ona verdikleriyle ve yoğun bir konsantrasyonla sanatını konuşturuyor. "İnsan spirografı" ünvanını alan Orrico'nun yaptığı çizimler insanları hayrete düşürüyor. Çok düzgün grafik şekiller çizebilen Oricco, bunu hızlı bir şekilde yapıyor.


( Alıntıdır - Mynet )

!!! Kızgın Kuşlar !!!! ( Dikkat !!! Bunlar Çokkk Sinirli )

 

ABD'nin Michigan eyaletindeki Grand Rapids kentindeki Grand Rapids Müzesi yanında yoldan yürüyenler kırmızı kanatlı karatavukun saldırılarından bunaldı.


Yolda yürüyerek gidenlerin bir anda başlarına doğru hızla pike yapan, gagalayan ve hızla kaçan karatavuk, kentin bu kesiminden geçenleri zor durumda bırakıyor.
Alfred Hitchcock'un 1963 yapımı 'Kuşlar' filmindekine benzer görüntülerin ortaya çıktığı Grand Rapids kentindeki kuş saldırısı birçok ülkede haber oldu. Beklemedikleri bir anda öfkeli karatavuğun saldırısı ile neye uğradıklarını şaşıranlar, görevlileri harekete geçmeye çağırdı. Uzmanlar kuşların bazen yavrularını koruma içgüdüsü ile saldırganlaşabildiğini vurguladı. Uzmanlar karabatakların yaz aylarında 3-4 yavru dünyaya getirdiklerini bukuşların bazen yolda yürüyenleri yuvadaki yavruları için potansiyel tehlike görerek saldırabildiğini söyledi.



15 Temmuz 2011 Cuma

Lanet İşleyiciler 1 - Beyaz Kedi ( Kitap )

Sevgili Korku Severler ,
Aman Tanrım  Bu kitabı Gördüm birden içim ürperdi yaa , güzel bir kitaba benziyor , alacağım kitaplar listesine koydum bu Ürpertici kitabı . Umarım sizde Tanıtımını okuduktan sonra almayı düşünürsünüz . O zamannn İyi Okumalar .. :) :) :)

 
Lanet İşleyiciler 1 - Beyaz Kedi
          Holly Black
Arka Kapak

Bazı insanlar, sadece genetik yolla kazanılan bir yeteneğe sahip: tek bir dokunuşla duygularınızla, anılarınızla oynayabiliyor, size şans verebiliyor, sizi öldürebiliyorlar ve buna Lanet İşleyiciliği deniyor. Lanet İşleyiciliği tehlikeli olduğu için bu kişiler toplumdan dışlanmışlar, en ağır işlerde çalıştırılıyor ya da yasadışı yollara zorlanıyorlar. Üstelik büyülü dokunuşlarının kontrol altında tutulabilmesi için daima eldiven giymek zorundalar.

Yazar:
Holly Black
Çevirmen:Yiğit Değer Bengi

Sayfa Sayısı:
Dili: Türkçe
Yayınevi:
DEX



( Alıntıdır )

14 Temmuz 2011 Perşembe

Disturbed - Asylum ( Süper Bir Müzik )

Disturbed - Asylum çok güzel bir Rock Müzik Cidden benim çok çok hoşuma gitti . Umarım Sizde benim kadar beğenirsibiz . Kısaca İyi Dinlemeler ...


                          Disturbed - Asylum ( HD )  :


Müziğin Çevrisi :


BIRAK BENİ

Kalıntılara hiç rastlanmamış
Kalp aşşağılanıyordu
Sahte gülümsemelerle birlikte
Hiç bir kanıt olmamasına rağmen bulunmuştu
O hiçbir zaman tamamen gitmedi

Lanetli sesi karşılamaya çalıştım
Başka bir güne gitmiş
Başka bir geceye tükenmiş
Karanlık güçler beni yer altına çekin
ve asla uzaklara götürme
Nasıl hissizleşebiliyorum
Bu sefer kurtulamayacağım
Yalnızlık beni öldürüyor

Tekrardan huzuru tadabilecek miyim ?
İnanmiyorum
Ulaşamiyorum
Bence,biliyorum bu sadece başka bir belirti
asla uzaklara götürme


Terörün yönü benim
Dehşetli son anlarla
Olmam gereken yerde
Ve ölmeyi hissediyorum
Sığınakta(yalan yaşamak )


Sana aşık olduğumu bilmiyorsun
Ve ben hazır değildim
Sığınmak için(rahatlamak yalan)
Gitmek için
Beni senin mezarına sürüklüyor
Senin sığınağına (yalanı unut)
Üstesinden gelebilmek ve bunu hissetmek için senin çağına katılamam
Fakat yalnızlık beni öldürüyor


Ölüm resimlerle yine heryerde
Onlar arkamda,haklısın
Beni bulmaya çalışıyorlar
Ölümcül günahlarım için beni yargıla
Bu tamamen beni büyütür

Biliyorum.hiçbir zaman huzurlu bir geceyi tadamiyacağım
Beni duymaktan korkuyorlar
Benden korkmuyorlar
Ahlaki bir suç için beni cezalandırın
O borç tamamen ödenmiş değildi


Terörün yönü benim
Dehşetli son anlarla
Olmam gereken yerde
Ve ölmeyi hissediyorum
Sığınakta(yalan yaşamak )

Sana aşık olduğumu bilmiyorsun
Ve ben hazır değildim
Sığınmak için(rahatlamak yalan)
Gitmek için
Beni senin mezarına sürüklüyor
Senin sığınağına (yalanı unut)
Üstesinden gelebilmek ve bunu hissetmek için senin çağına katılamam
Fakat yalnızlık beni öldürüyor


Sonunda hiçbir acı olmayacak(daha fazla acı
Sonunda herşeyi bulacağız(hiçbir şeyi)
Sonunda inancına soru sorabilirsin (hangi inanç)
Sonunda farkına varacaksınız
Kaç tane kaydettiğinizi
Bu çok uzun oldu(çok uzun)
Daha fazla şeytani rüyalar yok
Destroyer ,ışık geliyor
çünkü anı beni öldürüyor


Barınakta (yalan yaşamak)
Şimdi gitmeliyim,beni senin mezarına sürüklüyor
sığınmak için(yalanı yaşıyoruz)
Üstesinden gelebilmek ve bunu hissetmek için senin çağına katılamam
Bu dünya bana uygun değil

Sığınakta yaşamak için zorlama
Hayatta olduğum sürece
Sığınakta yaşamak istemiyorum
Yalan Yaşamak
Sığınakta yaşamak için zorlama
Ben bir yalanım
                                                                   

8 Temmuz 2011 Cuma

Hangi Kötü Kadınsınız ?????


Evet  , Korku Severler Bakalım Hangi Kötü Kadınmışsınız ?
Tabi Hürrem , Karolin vb.. Gibi kadınlardan birisi çıkabilirsiniz . Eminim bazıları İçlerinde şöyle diyordur " Ayyyy Çeşke Hürrem çıksam " :) Şans Ne çıkarsa . Hahhahaha . Her dizinin bir kötü kadın karakteri var. Kimi zaman onların da kötü olmak için sebepleri var. Tabii ki kötülüğün mazereti olmaz diyerek hatırlatmamızı yapıyor ve soruyoruz. Acaba siz hangi kötü kadın karaktersiniz? Hiç kimse bu testin bilimsel bir niteliği olduğunu düşünecek kadar kötü olamaz diye varsayıyoruz .


      Linke Tıklayın Ve Hangi Kötü Kadın Olduğunuzu Görün :
    http://testyourself.tr.msn.com/olcer/kotukadin/Start.aspx



Medusa ( Yunan Mitolojisi , Klasik Mitolojisi )

                                                               Medusa :

      
Arnold Böcklin'in bir Medusa portresi

Medusa, Yunan Mitolojisinde, Phorcys ve Ceto'nun kızıydı ve yeraltı canavarı anlamına gelen bir Gorgondu. Medusa'nın gözlerine direkt olarak bakanlar taşa dönüşürdü. Medusa'nın kafası kahraman Perseus tarafından kesildi ve daha sonra Perseus, kafayı kalkanının üzerine koyan tanrıça Athena'ya verene kadar Medusa'nın kafasını silah olarak kullandı.


Klasik mitolojide Medusa

Üçü de Gorgon ve kardeş olan Medusa, Stheno ve Euryale, antik deniz tanrıçası olan ve kardeşi archaic dünyada yeraltı canavarı olan Phorcys'in kızlarıydı..

Medusa Wallpaper :

HaYaLeT SeVgİLiM ( Kitap )


Selam , Korku severler size yeni çıkmış olan korku ve romantik olan kitabı sunmaktayım ben beğendim , almayı düşünüyorum . Sizde bir göz atın , eminim sizde beğeneceksiniz .


Hayalet Sevgilim
                                                                   Laura Whitcomb
Arka Kapak :

"Üzerimde birinin bakışlarını hissettim. Çok rahatsız edici bir duyguydu, özellikle de ölü olduğum düşünülünce."
Yüz otuz yıldır ölü olan Helen bir nedenle cennetin aydınlığına ulaşamayıp yeryüzünde kalmaya mahkûm olmuştur. Ne suçunu bilir ne de mahkûmiyetinin süresini. Adını, yaşını, kadın olduğunu hatırlar ama geri kalanlar ölüm tarafından yutulmuştur âdeta. Onu bekleyen işkencelerden kurtulmak için insanlara tutunur. Derken bir gün izlendiğini fark eder Helen. Birinin ona baktığını. Birinin onu gördüğünü. Daha önce defalarca gördüğü halde dikkat etmediği bir gençtir onu izleyen. Daha doğrusu genç bir adamın bedenini ele geçirmiş, kendisi gibi bir hayalet. Çok geçmeden başlangıçtaki korkusunun ve merakının yerini yıllardır tatmadığı bir duygu alır: Aşk. Ama ışık bedeni bu aşkı doyasıya yaşamasına engeldir. O da kendisine boş bir beden bulacaktır. Ne var ki iki âşık birlikte olmak için mücadele ederken hem ölmeden önceki hayatlarına hem de yeni hayatlarına dair sırlar gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır…
"Arafta sıkışıp kalmış iki ruhun son derece duygusal, doğaüstü hikâyesi… Büyüleyici."
-Publishers Weekly

"Öbür dünyaya dair orijinal, romantik ve görkemli bir roman."
-Horn Book

"Whitcomb öylesine güzel yazıyor ki… okuyucular bu kitaba karşı koyamayacak."
-Booklist


Yazar:Laura Whitcomb
Çevirmen:Ebru Sürmeli

Sayfa Sayısı: 304
Dili: Türkçe
Yayınevi: Karakedi Yayınları

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Hell Girl ( KoRkU , FaNtAsTiK AnİmE )

Selam Korku severler ,
 Bir ara size korku yazıları yazamadığım için üzgünüm .
Şimdiki size göstereceğim korku bir anime benim izlediğim ve çok ilgimi çekmiş olan bir anime HELL GİRL ..

地獄少女 (Jigoku Shōjo)
Türü: Korku, Esrarengiz, Psikolojik, Fantastik

闇に纏いし哀れな影よ。 人を傷つけ貶めて罪に溺れし業の魂 ・・・ 一遍、死んで見る??

"O miserable shadow clad in darkness! Hurting and disdaining people, a karmic soul drowning in sin...Would you try dying for once?"

Her gece saat tam 12' de internette bir site açılıyor. Sitenin amacı insanların nefret ettikleri, intikam almak istedikleri kişilerin ismini yazıp kabul etmesidir. Cehennemin kızı olan Enma Ai her kabul edene bir oyuncak insan şekline benzer bebek verir üzerinde kırmızı bir iplik vardır. emin olduğunda bunu çekerek o kişiyi cehenneme yollamaktadır ama bununla birlikte kendiside ruhunu cehenneme vermesi gereklidir öldüğünde direk olarak o da cehenneme gidecektir.
Enma Ai bunu yaparken yanlız çalışmaz yanındada 3 tane asistanı bulunur bunlar: Ichimoku Re (genç ve yakışıklı biridir) Hone-Onna (güzel bir kadındır herzaman giydiği bir kimonosu vardır) Wanyūdō (herzaman bir şapka ve kırmızı bir atkı giyer) ayrıca Ai'nin büyükanneside ona yardım etmektedir.
Bölüm 8' de iki tane karakter önümüze çıkar. Bir haberci olan Shibata Hajime Jigoku Shoujonun hikayesi ile ilgilenmektedir Bir gün kızı Tsugumi tren geçidinden geçerken karşısına hell girl çıkar o gündne sonra Tsugimi hell girlden yardım isteyen insanların kim olduğunu görür. Hajime kızının bu özelliğinden yararlanarak bu olayla daha fazla ilgilenir ve kızının söylediği kişileri intikam almamaları için ikna etmeye çalışır.

Herkeze tavsiye edebileceğim güzel bir animedir ! 2. sezon fansub daha bitmemiş bitince onuda koyarım ! 3. sezonun fansubuna daha çok var iyi seyirler ! Smile


http://rapidshare.com/files/433062148/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_01.mkv
http://rapidshare.com/files/433062213/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_02.mkv
http://rapidshare.com/files/433062446/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_03.mkv
http://rapidshare.com/files/433062234/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_04.mkv
http://rapidshare.com/files/433062231/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_05.mkv
http://rapidshare.com/files/433063909/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_06.mkv
http://rapidshare.com/files/433102368/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_07.mkv
http://rapidshare.com/files/433100210/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_08.mkv
http://rapidshare.com/files/433062425/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_09.mkv
http://rapidshare.com/files/433064084/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_10.mkv
http://rapidshare.com/files/433063267/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_11.mkv
http://rapidshare.com/files/433092824/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_12.mkv
http://rapidshare.com/files/433063516/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_13.mkv
http://rapidshare.com/files/433063340/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_14.mkv
http://rapidshare.com/files/433089919/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_15.mkv
http://rapidshare.com/files/433062726/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_16.mkv
http://rapidshare.com/files/433090726/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_17.mkv
http://rapidshare.com/files/433063784/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_18.mkv
http://rapidshare.com/files/433063168/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_19.mkv
http://rapidshare.com/files/433062771/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_20.mkv
http://rapidshare.com/files/433062798/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_21.mkv
http://rapidshare.com/files/433063170/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_22.mkv
http://rapidshare.com/files/433062906/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_23.mkv
http://rapidshare.com/files/433063033/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_24.mkv
http://rapidshare.com/files/433090048/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_25.mkv
http://rapidshare.com/files/433102474/_ONS__Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_26.mkv

Code:
Episode 01 http://www.mediafire.com/download.php?0whw0s0ao0obotj
Episode 02 http://www.mediafire.com/download.php?7c7xzra3p8fm1gz
Episode 03 http://www.mediafire.com/download.php?yiypqi2y42syx6b
Episode 04 http://www.mediafire.com/download.php?f1n1og452x4bywh
Episode 05 http://www.mediafire.com/download.php?6ikqt0qi8l6ap7i
Episode 06 http://www.mediafire.com/download.php?hthihe4t9p3fbdl
Episode 07 http://www.mediafire.com/download.php?bvlbsl9zzmavwvb
Episode 08 http://www.mediafire.com/download.php?q25l01pyz5m6b2t
Episode 09 http://www.mediafire.com/download.php?xli1fq60qqdmad6
Episode 10 http://www.mediafire.com/download.php?1al857s6tngh47a
Episode 11 http://www.mediafire.com/download.php?o33gc3tcvve069b
Episode 12 http://www.mediafire.com/download.php?lahiz3v49kddq2a
Episode 13 http://www.mediafire.com/download.php?v8l77xr9qs0rv8n
Episode 14 http://www.mediafire.com/download.php?z0e71wjdn5250nr
Episode 15 http://www.mediafire.com/download.php?oc2f8qfbg7z1dwk
Episode 16 http://www.mediafire.com/download.php?3k8l834fraz12w1
Episode 17 http://www.mediafire.com/download.php?54j0o7ywazoobsc
Episode 18 http://www.mediafire.com/download.php?d6d9vkn44ud69wn
Episode 19 http://www.mediafire.com/download.php?sftp27nt35bq6m7
Episode 20 http://www.mediafire.com/download.php?vkbzbk0iud1uhj8
Episode 21 http://www.mediafire.com/download.php?qr1mdfr0evv9ejz
Episode 22 http://www.mediafire.com/download.php?yn15ept7y4tsh6r
Episode 23 http://www.mediafire.com/download.php?ois1ba8d0mg1o09
Episode 24 http://www.mediafire.com/download.php?qd9imz7o3r6myae
Episode 25 http://www.mediafire.com/download.php?n2pj8hthhwgv250
Episode 26 http://www.mediafire.com/download.php?aqhh17ahhj7bry7

Code:
Episode 01 http://www.megaupload.com/?d=JY7FV6I4
Episode 02 http://www.megaupload.com/?d=9H518L7A
Episode 03 http://www.megaupload.com/?d=QXPKEGY9
Episode 04 http://www.megaupload.com/?d=87CBEFT5
Episode 05 http://www.megaupload.com/?d=GSTY5E8O
Episode 06 http://www.megaupload.com/?d=LCH2Z7PG
Episode 07 http://www.megaupload.com/?d=RDVDZ2GO
Episode 08 http://www.megaupload.com/?d=Y9VPWQM6
Episode 09 http://www.megaupload.com/?d=MBZ7BT7I
Episode 10 http://www.megaupload.com/?d=ED072PSJ
Episode 11 http://www.megaupload.com/?d=YKR5INHV
Episode 12 http://www.megaupload.com/?d=56AIWIHR
Episode 13 http://www.megaupload.com/?d=6HEK1P9U
Episode 14 http://www.megaupload.com/?d=EDJ72QUG
Episode 15 http://www.megaupload.com/?d=S74FIG8Y
Episode 16 http://www.megaupload.com/?d=DLDB96UK
Episode 17 http://www.megaupload.com/?d=7T9VP3Q0
Episode 18 http://www.megaupload.com/?d=RYH9XGNJ
Episode 19 http://www.megaupload.com/?d=TH262PVF
Episode 20 http://www.megaupload.com/?d=SE3T1Q8V
Episode 21 http://www.megaupload.com/?d=IGK44U7A
Episode 22 http://www.megaupload.com/?d=1WFF8H1Y
Episode 23 http://www.megaupload.com/?d=OM2HY5FH
Episode 24 http://www.megaupload.com/?d=IYZYPPVX
Episode 25 http://www.megaupload.com/?d=70RDWDLF
Episode 26 http://www.megaupload.com/?d=O8VAQS7R



Code:
http://hotfile.com/dl/84930283/3b42b21/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_01.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84930346/b41a9c2/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_02.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84930572/93fe8c4/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_03.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84930646/78cb11b/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_04.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84930717/b59dc80/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_05.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84931723/99153d1/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_06.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84931851/a8af3ec/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_07.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84934285/c630655/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_08.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84931961/7851b2a/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_09.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932023/7d34962/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_10.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932339/2776c67/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_11.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932422/088ce16/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_12.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932458/ceba2cf/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_13.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932523/b302345/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_14.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932598/6bddaa0/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_15.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932724/6f2807d/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_16.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932863/bb4635d/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_17.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932913/cb2830d/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_18.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84932982/b5d4d57/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_19.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84933060/08914de/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_20.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84933244/2386e9c/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_21.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84935117/aa23b0a/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_22.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84935151/6c95d4c/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_23.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84937735/352b3f0/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_24.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84937806/b0ec0cb/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_25.mkv.html
http://hotfile.com/dl/84938246/c2bff63/ONS_Jigoku_Shoujo_Mitsuganae_26.mkv.html

Code:
Episode 01 http://www.fileserve.com/file/grCEjFt
Episode 02 http://www.fileserve.com/file/upK5FEK
Episode 03 http://www.fileserve.com/file/QrWyQbm
Episode 04 http://www.fileserve.com/file/p9nsgKU
Episode 05 http://www.fileserve.com/file/jys2vhV
Episode 06 http://www.fileserve.com/file/cbf8GSC
Episode 07 http://www.fileserve.com/file/yAwzF7U
Episode 08 http://www.fileserve.com/file/EbedtX4
Episode 09 http://www.fileserve.com/file/DnsbXCG
Episode 10 http://www.fileserve.com/file/MK99hTq
Episode 11 http://www.fileserve.com/file/HDApghW
Episode 12 http://www.fileserve.com/file/jxmGnfw
Episode 13 http://www.fileserve.com/file/FPj7TMV
Episode 14 http://www.fileserve.com/file/8hvDeWG
Episode 15 http://www.fileserve.com/file/EWPy673
Episode 16 http://www.fileserve.com/file/28DzHTm
Episode 17 http://www.fileserve.com/file/2eYGjte
Episode 18 http://www.fileserve.com/file/82TE6qw
Episode 19 http://www.fileserve.com/file/AbgC72T
Episode 20 http://www.fileserve.com/file/26tq2Em
Episode 21 http://www.fileserve.com/file/X5DNYFh
Episode 22 http://www.fileserve.com/file/HeSpgGy
Episode 23 http://www.fileserve.com/file/aDAjyt7
Episode 24 http://www.fileserve.com/file/vgbmzae
Episode 25 http://www.fileserve.com/file/Mac8k9j
Episode 26 http://www.fileserve.com/file/JvHCrzC

                                                                     Tanıtım Videosu :
                                                                                  
( Alıntıdır )