Sayfalar

28 Ağustos 2011 Pazar

Dudak Uçuklatan 1 Metrelik Fare !!!! ( Anne Bu beni yer yaaa :) )


Merhaba Korku Severler ,
Şimdiki Haberimiz Sizi Biraz şaşırtacağına eminim diye bilirim :) Başlıkta'da Yazdığım Gibi şimdiki haberdeki fare benim Kulağımı , kolumu yer boyutunda bir şey yani :) Sizinde Bu habere şaşırıp korkmanız dileğiyle , size iyi okumalar ve şaşırmalar dilerim :)



Fotoğrafta saman tırmığı ile öldürdüğü fare ile poz veren Jose Rivera, çalıştığı yerde bu farelerden daha bir sürü olduğunu söylüyor. Kuyruğu ile birlikte uzunluğu 1 metreyi bulan fareler beyaz bir kürke sahip ve oldukça iyi besili.

Daily Mail'ın haberine göre, site sakinleri de boyutları normalin çok üstünde olan farelerinn 6 yıldan beri sitede görüldüğünü ifade etti. Uzmanlar canavar kemirgeni Gambiya keseli faresi olarak tanımladı. Boyları 1 metreyi ağırlıkları ise 2 kiloyu bulabilen fareler 8 yıla kadar yaşayabiliyor.

DİĞER FARE TÜRLERİYLE ÇİFTLEŞMELERİNDEN KORKULUYOR
 
Farelerin ABD’ye ithalatı, 2003 yılında 100 kişiye bulaştırdıkları bir hastalık sonucunda yasaklandı. Ancak yaygın olarak görülen Norveç fareleri ile çiftleşip çoğalarak yeni bir süper fare türü oluşturmalarından korkuluyor.


Sitedeki oyun parkında geçtiğimiz gün 8 fare öldürüldüğünü belirten yetkililer, fareleri fark eden çocukların çığlık atarak kaçıştığını belirtti.


FARELER KEDİLERLE TAKILIYOR

Site çalışanlarının anlattığına göre sitede yaşayan bazı kediler de bu farelerden korkuyor; bazıları fareler ise farklı kedi gruplarıyla arkadaş olup birlikte takılıyor.
Site sakini Pam Davis ise, "Bu farelerden sitede yaşadıkları için kira almaları gerektiğini, çünkü çok büyük olduklarını" söyleyerek, soruna esprili bir açıdan yaklaşıyor.

Nevşehirdeki İnsanı Korkutan İlginç Hayvan !!!!!!

Merhaba SeVgİLi KoRkU sEvErLeR :)
Şimdiki haberimiz Nevşehirden , Ben bu haberi okuduğumda cidden çok şarşırdım ve pek inanamadım . Umarım sizde benim kadar şaşırırsınız bu haberi okurken . Kısaca iyi okumalar dilerim sevgili korku severler .


Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde doğan 3 gözlü, 2 burunlu ve 2 dilli buzağı görenleri şaşırtıyor.

Kemal Şengül, sabah saatlerinde Bayramlı Mahallesi'ndeki evinin ahırında girdiğinde simental cinsi ineğinin doğurduğunu gördü. Buzağının 3 gözlü, 2 burunlu ve 2 dilli olduğunu fark eden Şengül, durumu veterine bildirdi.

Veteriner tarafından kontrol edilen buzağının sağlık durumunun iyi olduğu ve süt içebildiği belirlendi.

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Ölmek İsteyenlerin Gitti Ülke ?? Ölüm Turizmi !!!!!

Merhaba sevgili korku severler :) ,
Yine Karşınızda enterasan bir haberle çıkmış bulunmaktayız :) Ölüm Turizmini anlatan haberi sizlerle paylaşmaktayım  veeeee sevgili korku severler iyi okumalar dilerim ..



Yaşamına son vermek isteyenlere yardımı mümkün kılan uygulama hakkındaki referandumdan 'uygulamaya devam' kararı çıktı !!!!

İsviçre'nin Zürih kantonunda, yaşamına son vermek isteyenlere yardımı mümkün kılan uygulama hakkındaki referandumdan 'uygulamaya devam' kararı çıktı
İsviçre’de mevcut yasalar, ‘egoist’ bir nedene dayanmıyorsa, intihara yardımı mümkün kılıyor. Bu yardım ise ancak ilaç temini gibi dolaylı yoldan yapılabiliyor. Yaşamına son vermek isteyen kişiye doğrudan ilaç vermek ya da ilaç içmesine yardımcı olmak yasaklanmış bulunuyor.

Çok sayıda yabancının yaşamına son vermek amacıyla İsviçre’ye gelmesi bu uygulamanın ‘ölüm turizmi’ olarak adlandırılmasına neden oldu. İsviçre’nin en büyük kantonu olan Zürih’te halk liler bugün ‘ölüm Turizmi’ uygulamasının uygulamanın devam edip etmeyeceğine yönelik oy kullandı. Sonuçta uygulamaya devam kararı çıktı.

Uygulamanın devamı yönünde oy kullananların sayısı 151 bini geçerken, 4 bini aşkın karşı görüşü dile getirdi. Ulusal düzeyde intihara yardımın yasaklanmasına ilişkin girişim de yaklaşık 27 bin oya karşı 147 bin oyla reddedildi.

Federal Demokratik Birliği (UDF) ve Evangelist Parti'nin (PEV) söz konusu girişimleri, yaşamına son verecek yabancı kişilerin en az bir yıl Zürih kantonunda ikamet etmeleri zorunluluğunu getirmeye çalışıyordu.
Sağın ve solun büyük partileri ise seçmenlerini girişime karşı oy kullanmaya çağırmıştı.

Birden Ortaya Çıkan İlginç Hayvan Herkesi Şaşkına Çevirdi !!!!!

Merhaba Korku Severler :)

Şimdiki haberimiz Adıyamanda birden ortaya çıkan hayvanla ilgilidir  . Ben bu haberde çok şaşırdım sevgili korku severler umarım sizde benim kadar şaşırırsınız :) Neyse sevgili korku severler çok uzatmayayim :) Size iyi okumalar dilerim ... :)



 Adıyaman'da görülen hayvan herkesi şaşkına çevirdi !!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir hayvan bulundu.

PTT çalışanı Mustafa Selçuk, yaptığı açıklamada, Çelikhan'dan Gölbağı köyüne posta götürürken, Tetelek mevkisinde ilginç bir hayvan gördüğünü söyledi.

Kısa süreli bir kovalamacanın ardından hayvanı yakalayıp incelediğini ve ne olduğuna bir türlü karar veremediğini belirten Selçuk, ''Ayakları kuşa, kulakları tavşana, başı, vücudu ve kuyruğu ise fareye benziyordu. Hayvanın uzun kuyruğunun ucunda renkli kıllar bulunuyordu'' diye konuştu.

Hayvanı Çelikhan'a getirdiğini ve fotoğraflarını çektiğini anlatan Selçuk, bir kutuya koyduğu hayvanı arkadaşlarının da önerisi üzerine bulduğu yere götürüp bıraktığını kaydetti ..



Dikkat !!! Evdeki Hayalet !!!!!!


     

Merhaba Korku Severler :)
Şimdiki haberimiz Sırbistandaki bir hayalet olayıdır . Beni bu haber biraz şaşırttı , çünkü bizim binada çıksa böyle bir şey kimse bir şey yapmaz :) Bence çok iyi bir harekette bulunmuşlar . Beni en etkileyen haberde bu noktaydı . Neyse sevgili korku severler çok uzatmayayim :) Size iyi okumalar dilerim ... :)

Bir evde hayalet görüldüğü iddiası, din adamları ve polisi harekete geçirdi !!!!!

Sırbistan’nın Novi Pazar kentindeki bir evde hayalet görüldüğü iddiası, din adamlarını ve polisi harekete geçirdi.

Novi Pazar kentinin Hadçet mahallesinde yaşayan müslüman asıllı Esa Vuryaçiç üç gece önce evinin tavanında beyaz elbiseli, yüzü görülmeyen, üç metre uzunluğunda bir hayaletin kendisine saldırıldığını ve gömleğini yırtığını polise bildirdi.


Bunun üzerine Polis, Vruyaçiç ailesini başka bir yere yerleştirerek evin önünde nöbet tutmaya başladı.
Evin bulunduğu mahalle ziyaretçi akınına uğradı. Vruyaçiç’in evine gelen imamlar dualar okuyarak ruhun yeniden çıkmasını beklediklerini bildirdiler. Olay Sırbistan’da haber bültenlerine konu olmaya devam ediyor.

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Dikkat !!! Çin'de Dev Yaratık Paniği !!!


Merhaba Sevgili Korku severler ,
Şimdiki Haberimiz Çinde Bulunmuş olan Bir canlının Keşifide denilebilir bu size kalmış .
Bana göre sadece Enterasan Bir Olay /Haber Neyse Kısaca Sevgili Korku Severler ,  İyi Okumalar .

Boyu yaklaşık 17 metre, ağırlığı ise 4.5 ton olan deniz canlısı çürümüş halde olduğu için hangi balık türüne ait olduğu anlaşılamadı.
Yaratık, bir balıkçının ağına takıldı ancak devasa boyutu nedeniyle tekneye alınamadı. Daha sona büyük çabalarla sahile çıkarılan yaratığı gören Çinli balıkçı ve yetkililer küçük dilini yuttu. Yüzlerce kişi, dev deniz canlısını görmek için sahile koştu.

Yaratığa ait fotoğrafı inceleyen ABD’nin Oregon State Üniversitesi’nden biyolog Scott Baker, Ulusal Deniz Balık ve Su Ürünleri Kurumu’ndan Bill Perin ve Ulusal Atmosfer ve Okyanus İdaresi’nden Bob Brownell, “deniz yaratığı” olarak tanımlanan canlının “bir balina olduğunu” düşündüklerini belirtti.
ABD’li biyologlar, canlının boynundaki oyuklara dikkat çekerek, “gök balina” olabileceğini ifade etti.
Baker, “Umarız Çinli yetkililer
genetik analiz yapılabilmesi adına canlıdan kemik ve doku örnekleri alır. Çin kıyılarında balina ölüleri çok nadir incelemeye tabi tutuluyor” dedi.

2 Ağustos 2011 Salı

Gece Evi Serisi ( House of Night )

Merhaba Sevgili Korku Severler ,
Size Şimdi Okuyupta bırakamadığım bir kitap serisini anlatacağım kısa bir şekilde . Öncelikle Bu kitap serisinde Aşk , Entrika , Korku ve Savaş var . Tabi en Sinir olduğum şey kitapta zoey'nin sürekli yaptığı salakça hatalar , Kız bir ara 3 erkeğe aşıktı yani bende yuhh dedim :) Ay sonra bu Zoey  Düşmanının tuzağına düştü tüm arkadaşları onu terketti sonra Kalona diye yakışıklı bir ( Eskiden Melek Olan Birisi) ama O'da Kötülerdenmiş :( Yani Kısaca 4-5-6-7 çok heyecanlı kitaplar valla 2-3 çok sinirimi bozdu zoeynin başına gelenler beni sinir etti :) Neyse Umarım Sizin Bu serisiyi okumanıza Teşvikte Bulunmuşumdur ve Bu arada bence Bu seriyi okuyun çünkü zoeynin başına gelenlerden ders Çıkartma imkanınız olabilir . Bu Kitap serisi benim hiç bırakmak istemediğim bir seridir umarım sizin içinde öyle olur ..


Eee Şimdi gelelim Serinin Tanıtımına :) Haydi bakalım benim yorumumu okudunuz şimdi sıra Kitapların arka kapaklarındaki heyecanlı yazıları okumakta ve yazarların seri hakkındaki yorumlarını okumakta . Kısaca İyi Okumalar Sevgili Korku severler ....



İŞARET #1
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Marked
Seri:Gece Evi Serisi
Pegasus Yayınları
Editör:İbrahim Şener
Sayfa Sayısı:336
Fiyatı:-----
ISBN No:-----
Tanıtım Yazısı
Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Aşk…
Tüm Dünyada Gençlerin Tutkunu Olduğu Yeni Bir Vampir Serisi.
“Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İşaret, ateşli, karanlık ve eğlenceli.”
-Gena Showalter, Yazar-
“İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.”
-MaryJanice Davidson, New York Times bestseller Yazarı-
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
-Romantic Times-
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi’ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İşaret sizi kendisine esir edecek.


-
İHANET #2
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Betrayed
Seri:Gece Evi Serisi
Pegasus Yayınları
Editör:İbrahim Şener
Sayfa Sayısı:352
Fiyatı:-----
ISBN No:-----
Tanıtım Yazısı
Bir Gece Romanı.
Kışkırtıcı Bir İhanet, Şaşırtıcı Bir Tehlike…
Gece Evi Serisinin Büyüleyici İlk Kitabı İşaret’ten Sonra İhanet Kitabında da Heyecan Artarak Devam Ediyor.
Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi’ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar.
Gece Evi Serisi’nin İkinci Kİtabı İhanet Sizi Esir Edecek.
“Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.”
-Romantic Times Book Reviews-
“Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.”
-The Beltane Papers-
Gece Evi serisinin ikinci kitabı İhanet ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı.
-
SEÇİLMİŞ #3
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Betrayed
Seri:Gece Evi Serisi
Pegasus Yayınları
Editör:İbrahim Şener
Sayfa Sayısı:352
Fiyatı:-----
ISBN No:-----
Tanıtım Yazısı
İlk önce işaret’lendi,
Ardından ihanet’e uğradı.
Şimdi ise Zoey bir seçilmiş…
Dünyada satış rekorları kıran, okuyan herkesi bağımlısı yapan gençlerin yeni gözdesi Gece Evi Serisinin 3′ncü kitabı Seçilmiş’de heyecan hız kesmeden katlanarak devam ediyor.
Dişlerinizi bu muhteşem maceraya geçirebilirsiniz..
Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti.
“Cast ekibi geri döndü ve kendi doğaüstü dünyalarının derinliklerinde ortalığı karıştırıyorlar!”
-Romantic Times BOOKreviews-
“İşte karşınızda günümüzün en iyi gençlik serisi. Seçilmiş’te İşaret ve İhanet kadar etkileyici ve sürükleyici. Tutkunu olacaksınız…”
-Harrıet Klausner

Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke
Çıkış Tarihi : 21 Temmuz 2009
-
VAHŞİ #4
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Untamed
Seri:Gece Evi Serisi
Pegasus Yayınları
Editör:Yusuf Tan
Sayfa Sayısı:344
Fiyatı:-----
ISBN No:-----
Tanıtım Yazısı
Zoey’in yeni macerasının tadını çıkarmaya hazır olun!
Gece Evi’nde her şey Zoey için karmakarışık bir hal almaya başladı. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu.
Kurallar değişti!
Yetenekleri eskisinden çok daha güçlü!
Yine de o en karanlık ruhlarla başa çıkabilecek mi?
Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuş’a sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaret’inden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?
Macera devam ediyor…
Gece Evi Serisi’nin merakla beklenen 4. kitabı Vahşi 15 Eylül’de okuyucularıyla buluşuyor.
Bu muhteşem macerayı kaçırmayın.

Bilgisayar Uygulama : Meral Gök

Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke

Çıkış Tarihi : 15 Eylül 2009
-
AV #5
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Hunted
Editör:İbrahim Şener
Pegasus Yayınları
Çıkış Tarihi:26 Ekim 2009
Sayfa Sayısı:416
Fiyatı:----
ISBN No:----
Tanıtım Yazısı
EĞER DÜNYADAKİ EN ATEŞLİ ERKEK İSİMSİZ BİR ŞEYTAN OLARAK KENDİNİ GİZLİYORSA VE İSTEDİĞİ TEK ŞEY SİZSENİZ NE YAPARSINIZ?
Çayırın kenarında, ağaçların gölgelerinin arasında bir karaltı belirdi. Vücudunu görebiliyordum; çünkü ay ışığı, teninin pürüzsüz ve çıplak hatlarını belirginleştiriyordu.
Durdum. Hayal gücüm aklını mı yitirmişti yoksa?
“Tereddüdün mü var yoksa aşkım?”
Sesini duyunca, bedenimden bir ürperti geçip gitti. Ağaçların yaprakları arasından korkunç, alaycı bir kahkaha duyuldu.
DÜNYADA MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN ADETA BAĞIMLISI YAPAN, BİR FENOMEN OLAN GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜK BİR MERAKLA VE SABIRSIZLIKLA BEKLENEN 5. KİTABI AV’DA AŞK, HEYECAN, GERİLİM, TUTKU VE ENTRİKALARLA DOPDOLU…
BU MÜTHİŞ SERİNİN UNUTULMAZ 5. KİTABI AV’I KAÇIRMAYIN.
GECE EVİ SERİSİ SİZİ BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR…

Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke
Bilgisayar Uyg. : Meral Gök
-
BAŞTAN ÇIKARILMIŞ #6
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Tempted
Editör:Özkan Özdem
Pegasus Yayınları
Çıkış Tarihi:05 Ocak 2010
Sayfa Sayısı:432
Fiyatı:----
ISBN No:----
Tanıtım Yazısı
Gece Evi’ni büyük bir riske atacak tehlikeli sırlar birçok şeyi altüst etmek üzeredir. Fakat gizlenmeye çalışılan sır zaman ayarlı bir bomba gibi. Bütün bunlar olurken Zoey en iyi arkadaşlarına ve erkek arkadaşlarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç duymaktadır. Ama Zoey, güvenememekten yalnız kalmıştır. Bunların yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp duygularını kontrol etmesi gerekmektedir. Daha doğrusu baştan çıkarılmamak için oldukça zorlu bir mücadele vermektedir. İyi ve kötünün savaşı oldukça zorlu geçecektir.
“Özetlemek gerekirse; elinizden bırakamayacağınız bir kitap.”
-Sugar-
“Stephenie Meyer’den daha iyi…”
-People Magazin-

Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke
Bilgisayar Uyg. : Meral Gök
-
YANMIŞ #7
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Burned
Editör:Yusuf Tan
Pegasus Yayınları
Çıkış Tarihi:Mayıs, 2010
Sayfa Sayısı:432
Fiyatı:----
ISBN No:----
Tanıtım Yazısı
MİLYONLARIN TUTKUNU OLDUĞU GECE EVİ SERİSİNDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Arkadaşlar birbirine güvenmemeye başladığında,
kıvılcımları alevlendirmek için
Karanlık orada olacaktır…
Gece Evi’nde her şey karanlığa büründü. Zoey Kızılkuş’un ruhu paramparça. Steve Rae Z’ye yardım etmek istiyor ama onun da başı büyük belada. Afrodit ise şimdi Nyx’e sadakatini göstermek zorunda.
Üç kız… Ateşle oynuyorlar… Eğer dikkatli olmazlarsa herkes yanacak.
SABIRSIZ BEKLEYİŞ SONA ERİYOR…
SERİNİN YEDİNCİ KİTABI 11 MAYIS’TA OKURLARLA BULUŞUYOR…
İDDİA EDİYORUZ, BEKLEDİĞİNİZE DEĞECEK.

Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke
Bilgisayar Uyg. : Meral Gök
-
UYANMIŞ #8
Yazar:Kristin Cast – P. C. Cast
Çeviren:Sevinç Tezcan Yanar
Orijinal Adı:Awakened
Editör:Kemal Küçükgedik
Pegasus Yayınları
Çıkış Tarihi:Ocak, 2011
Sayfa Sayısı:368
Fiyatı:-----
ISBN No:-----
Tanıtım Yazısı
Yıkımın eşiğindeki çaresiz bir genç kız, kalbinin kırılmamasi için ne yapabilir?
Karanlığın gözlerinizi bağladığı yerde, kalbinize güvenmekten başka çareniz yoktur.
Arkadaşlığın sınırları nereye kadar uzanabilir ve bir kızın kalbindeki aşk ne kadar güçlü olabilir?
Vampir yüksek konseyi tarafından aklanan ve tulsa gece evi’ndeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoey’den intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoey’e karşi kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adası’na sığınmış ve orada kraliçe Sgiach tarafindan onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsa’ya neden dönsün ki? Insan refakatçisi Heath’i kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Stark’la olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir.
Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı kuzgun, Stevie Rae’ye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek?
Hepsi ve çok daha fazlası gece evi serisinin soluk kesen 8. Kitabında…

Yayın Yönetmeni: Zeynep Tür
Kapak Uygulama : Yunus Bora Ülke

Bilgisayar Uyg. : Meral Gök