Sayfalar

28 Ağustos 2011 Pazar

Dudak Uçuklatan 1 Metrelik Fare !!!! ( Anne Bu beni yer yaaa :) )


Merhaba Korku Severler ,
Şimdiki Haberimiz Sizi Biraz şaşırtacağına eminim diye bilirim :) Başlıkta'da Yazdığım Gibi şimdiki haberdeki fare benim Kulağımı , kolumu yer boyutunda bir şey yani :) Sizinde Bu habere şaşırıp korkmanız dileğiyle , size iyi okumalar ve şaşırmalar dilerim :)



Fotoğrafta saman tırmığı ile öldürdüğü fare ile poz veren Jose Rivera, çalıştığı yerde bu farelerden daha bir sürü olduğunu söylüyor. Kuyruğu ile birlikte uzunluğu 1 metreyi bulan fareler beyaz bir kürke sahip ve oldukça iyi besili.

Daily Mail'ın haberine göre, site sakinleri de boyutları normalin çok üstünde olan farelerinn 6 yıldan beri sitede görüldüğünü ifade etti. Uzmanlar canavar kemirgeni Gambiya keseli faresi olarak tanımladı. Boyları 1 metreyi ağırlıkları ise 2 kiloyu bulabilen fareler 8 yıla kadar yaşayabiliyor.

DİĞER FARE TÜRLERİYLE ÇİFTLEŞMELERİNDEN KORKULUYOR
 
Farelerin ABD’ye ithalatı, 2003 yılında 100 kişiye bulaştırdıkları bir hastalık sonucunda yasaklandı. Ancak yaygın olarak görülen Norveç fareleri ile çiftleşip çoğalarak yeni bir süper fare türü oluşturmalarından korkuluyor.


Sitedeki oyun parkında geçtiğimiz gün 8 fare öldürüldüğünü belirten yetkililer, fareleri fark eden çocukların çığlık atarak kaçıştığını belirtti.


FARELER KEDİLERLE TAKILIYOR

Site çalışanlarının anlattığına göre sitede yaşayan bazı kediler de bu farelerden korkuyor; bazıları fareler ise farklı kedi gruplarıyla arkadaş olup birlikte takılıyor.
Site sakini Pam Davis ise, "Bu farelerden sitede yaşadıkları için kira almaları gerektiğini, çünkü çok büyük olduklarını" söyleyerek, soruna esprili bir açıdan yaklaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder