Sayfalar

7 Eylül 2011 Çarşamba

Adamın Boğazından SÜLÜK Çıktı !! ( Bu Kadarda Olmazzz !!!! )

Merhaba Korku Severler :)
Şimdiki haberimiz Batman'dan . Bu haber bir o kadar komik bir o kadarda enterasan :) Haberi okurken adama " Nasıl yaşadın yaaa bir hafta !!" yada "Anammm " Diyeceksiniz :) Neyse çok uzatmayayim kısaca korku severler iyi okumalar dilerim :)

NOT : Sülük Haberi İçin Özür Dileriz Yazısı Komik Olduğu İçin Konulmuştur ve Sonuçta Bu Korku sitesi Bende " Korku Habercisiyim " haha haha :) Birazda Gülmek Lazım :)




Batman'da dereden su içerken boğazına kaçan sülükle 1 hafta yaşayan 19 yaşındaki İbrahim Ekinci, yapılan ameliyatla kurtuldu.


Batman merkeze bağlı Kesiktaş Köyü'nde oturan İbrahim Ekinci, boğaz ağrısı, tükürüğünde kanama şikayeti ile doktora başvurdu. Ekinci'nin yapılan kontrollerinde boğazında sülük olduğu tespit edildi. Özel Batman Yaşam Hastanesi'nde ameliyata alınan Ekinci'nin boğazındaki sülük çıkarıldı.


Sağlığına kavuşan İbrahim Ekici, bir hafta önce köy yakınlarındaki dereden gece saatlerinde su içtiğini belirtti. Suyu içtikten hemen sonra boğazında rahatsızlık hissettiğini, 1 hafta sonra ise doktora gittiğini söyledi. Ekinci, "Tükürdüğümde de boğazımdan kan geliyordu. Ayrıca nefes darlığı çekiyordum. Ses tonumda da değişiklikler oluştu. Şikayetlerim artınca doktora başvurdum" dedi.

Ekinci'nin ameliyatını gerçekleştiren Yaşam Hastanesi doktorlarından K.B.B Uzmanı Op. Dr. Hayati Şavk, sülüğü hastanın ses tellerine yapışmış halde bulduklarını belirterek, "Yaptığımız endoskopik tetkiklerde hastanın boğazında sülük tespit ettik ve hemen ameliyata almaya karar verdik. Ameliyat 5 dakika sürdü. Sülük hastanın ses tellerine yapışmıştı. Onu çıkarttık" diye konuştu.

Bu tür vakaların büyük risk oluşturduğunu, hatta hastanın ölümüne de sebebiyet verebileceğini ifade eden Şavk, "Batman'da daha önce de böyle durumla karşılaştım. 42 yaşındaki bir hastayı kaybettik. Çünkü hastaneye çok geç getirilmişti. Hastaneye geldiğinde zaten hastayı kaybetmiştik" ifadelerini kullandı.

Vatandaşları bu tür durumlara karşı uyaran Şavk, boğaza kaçan sülüklerin son derece tehlikeli olduğunu, buraya yerleşen sülüklerin kan emerek şiştiğini, bunun da nefesi tıkadığını belirterek vatandaşlardan özellikle yaz aylarında dere, göl gibi alanlarda yüzmemelerini istedi.




2 yorum:

  1. ouuvvv iğrennççç :S o sülükle gerçekten nasıl dayanmış :D haberin başını okuduğumda nefessizlikten ölürdü diye düşünmüştüm.. gerçek bir süşüğün kan emişini gördüm ve çok çabuk şişiyorlar.. bi haftada sadece o kadar az nasıl şişmiş :S adam şanslıymış gerçekten.. haa ayrıca seçil senin bloğuna önceden de yorum yazdığım olmuştu hemde bi çok kez ama niye görünmüyor acaba yaa :(

    YanıtlaSil
  2. Evet Cidden Çok Tuhaff :S Dediğin gibi adam iyi dayanmış . Ha bu arada senin yazılar gözüküyor bende ?? Örneğin senin yazdığın yorumlardan birisi :

    http://korkunundunyasi.blogspot.com/2011/08/olmek-isteyenlerin-gitti-ulke-olum.html#comments

    YanıtlaSil