Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Stubbs The Zombie In Rebel Without A Pulse - Full - Oyun indir - Download - Yükle



Tanıtım Videosu: ( biraz komik )


Konu :

Eğer daha önce Yaşayan Ölüler'i izlediyseniz bu oyun size filmde görmüş olduğunuz tüm aktiviteleri ve daha fazlasını yapabilmenizi vaat ediyor. Zombiler kurbanlarının beynini yedikten sonra onlarında zombiye dönüştüğünü bilirsiniz, burada da durum aynen bu şekilde. Etraftaki masum insanlara saldırarak kısa zamanda zombi ordusu kurabiliyorsunuz. Bazı karakterler size seve, seve beynini veriyor, ama ilerleyen bölümlerde size karşı koymaya çalışan birçok düşman çıkıyor.

Oyundaki düşman sayısı da azımsanacak gibi değil. Eli sopalı tipler kolay lokma olurken, polisler tabancaları ile uzaktan, şok cihazları ile yakından bir hayli can yakıyorlar. İlerleyen bölümlerde sırasıyla güvenlik görevlileri, çifteli kullanan kızıl enseliler ve en sonunda da ordu ile karşı karşıya geliyorsunuz. Kısaca bu düşmanları da tanıyalım. Güvenlik görevlilerinin en büyük artısı copun yanında kalkan da taşımaları, bir yandan sizin saldırılarınızı savuşturup cop ile karşılık verebiliyorlar. Ama toplu saldırılara karşı fazla dayanamıyorlar. Çifteli taşıyan elemanlar ise size bayağı zor anlar yaşatacaklar. Çünkü tek atışta enerjinizin %25'ini götürüyorlar. Bu kişilerin 5–6 kişi birden saldırdığını düşünürseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Kızıl enselilerin en büyük handikabı tüfeklerini doldurdukları an, tamamen savunmasız kalıyorlar. Son bölümlerde karşılaştığınız askerler ise tam bir baş belası. Kimisi otomatik tüfekle size ateş açıyor kimisi ise elimde bazuka ile sizi parçalamaya çalışıyor. Bir de bu yetmezmiş gibi belli bölgelere mayın yerleştirmişler. Bastığınız anda paketleniyorsunuz.

Animasyonlar gerçekten çok başarılı. Zombi yürüyüşünü çok iyi yapmışlar. Eller önde tek ayağını sürüyerek hareket etmeleri göze çok hoş geliyor. Yalnız oyunun absürtlüğü sadece konusu ile değil oyunun tümünde kendini belli ediyor. Şöyle ki, oyun 60'lı yılların Amerika'sında geçiyor fakat kullanılan araçlar havada uçuyor ve bunun gibi daha birçok teknolojik olay ile karşılaşıyorsunuz.

Saçma bir oyun olduğu her yerinden anlaşılıyor, fakat bayağı kanlı bir oyun olmasının yanında gayet komik bir oyun. SZ'de kullanılan espriler gerçekten muhteşem gülmekten dağılıyorsunuz. Sadece bir tane örnek vereceğim hepsini söyleyerek merakınızı kaçırmayayım. Oyunun bir bölümünde zombimiz Amerikan bayrağının önünde diğer zombilere miting veriyor ve kullandığı sözcük sadece "Brain" elini kolunu sallayarak sanki bir şey anlatıyormuş gibi sadece brain diyor. Ama görmelisiniz o kadar komik bir görüntü sergiliyor ki yarılıyorsunuz. Hele generalin yaptığı danstan hiç bahsetmeyeyim, gördüğünüz anda şoka gireceksiniz.

SZ'ye yaş sınırlaması getirmek hem doğru hem de yanlış olur. Çünkü oyundaki espriler kanlı ortamı biraz olsun yumuşatabiliyor. Ama yine de beyin yeme sahneleri alabildiğine kanlı yapılmış. Diğer zombilerin yanınızda "brain" sesleri ile dolaşmaları atmosfere inanılmaz bir katkı sağlıyor. Hele saldırdığınız insanların acı içinde haykırmaları bir süre sonra insanın içini karartabilirdi ama espriler tam zamanında araya girip ortamı yumuşatıyor.
( Bu arada Oyunun Her Hangi Bir Hilesi Yok  )
( Ben oynadığım için biliyorum ve oyun cidden süper , herkesin oynamasını önerdiğim bir oyun )

Oyunun İndirme Linkleri :













                  

 

1 yorum:

  1. Oyunu indirdim güzel bir oyun , övdüğün kadar var :) ve cidden bazı bölümleri çok komik , Paylaşım için sağol ..

    YanıtlaSil